Delat och Klart

Ytterligare ett besök i en bilverkstad

Hejsan svejsan bloggen! Det är med sorgen i hjärtat som jag säger att det har blivit dags för ett besök på en bilverkstad i Motala och jag vet faktiskt inte riktigt hur det här kommer gå. Min lilla pärla har gått närmare 25 tusen mil, så det känns verkligen som att slutet är nära. Jag har redan börjat kolla på en ny bil så jag är förberedd på att slutet för min gamla kärra är nära. Förhoppningsvis så klarar bilen ett besök på en bilverkstad till innan det har blivit dags att byta, dock så beror det lite på hur stort problem det är med bilen den här gången. Jag känner inte riktigt för att lägga ut flera tusen kronor på bilreparationer för att ändå behöva köra bilen till skroten om några veckor. Då kan det lika väl kvitta, så får jag köpa mig en ny bil redan i veckan istället. Just den här veckan så klarar jag mig faktiskt utan bil, jag jobbar ändå hemifrån och har inte så långt till mattaffären i Motala. Till nästa vecka kommer jag däremot behöva en bil, då måste jag in till kontoret några dagar, så det är verkligen sanningens ögonblick som väntar på en bilverkstad senare idag. Som jag sa så har jag redan förberett mig på att bilen är kaputt och jag har hittat en del kandidater till vad som kan tänkas bli mitt nya fordon, däremot har jag inte kontaktat någon av säljarna än utan jag avvaktar tills jag har fått klara besked. När man är själv så finns det egentligen inte så höga krav förutom att bilen ska gå framåt och att den inte har åkt så många mil, det är egentligen de enda kraven som jag har på det här. Jag har samlat ihop en hyfsad budget för att kunna få mig en bra bil åtminstone.  

Detta inlägg var postad i