Delat och Klart

Tänk om jag hade en redovisningskonsult

Morsning korsning!

Någon mer sjusovare finns det där ute som likt mig fortfarande tycker att det är morgon. Jag har lite udda arbetstider vilket kan tyckas är märkligt eftersom att det är jag som driver företaget, men så är det och så lär det nog förblir. Just idag är jag riktigt trött och det blir inte bättre av att jag måste sitta med bokföringen, jag funderar väldigt starkt på att strunta i det och anlita en redovisningskonsult istället. Jag arbetar väldigt mycket med kunder och partners på andra sidan jorden vilket gör att mina möten blir lagda på väldigt märkligt tider, när det är en blivande kund så är det en självklarhet att jag anpassar mig efter dem. Det blir inga avtal om man inte är tillmötesgående och visar att man gör det som krävs för dem, därför arbetar jag till väldigt stor del på natten. Egentligen känns det väl som att jag arbetar hela tiden förutom när jag sover, vilket är någonting jag faktiskt är väldigt noggrann med. Även fast jag förmodligen är den personen i Haninge som går till sömns sist så försöker jag alltid att få tillräckligt med sömntimmar för att klara av vardagen. Därför är det fortfarande morgon för mig nu. Okej nu måste jag fokusera på alla dessa buntar av papper som behöver gås igenom, det hade varit så mycket enklare om man bara haft en redovisningskonsult som skötte det åt en. Det är lite kul för när jag var yngre så funderade jag faktiskt på att plugga ekonomi så att jag kunde bli redovisningskonsult eller revisor men de tankarna försvann så fort jag insåg hur tråkigt det var med siffror. Jag trivs bättre som säljare och företagare där jag får använda min sociala förmåga istället för att räkna. Ha det gott nu och jobba lugnt!

Detta inlägg var postad i