Delat och Klart

Takomläggning på semesterhuset i Halmstad

Hej på er alla goa och glada

Måndag och ny vecka, det känns ju ganska bra ändå kan jag tycka. Kanske är det för att vi denna veckan troligtvis kommer bli klara med vår takomläggning på huset i Halmstad. Vi köpte ett hus där förra sommaren men visste att vi redan nu i år behövde göra en takomläggning och en del andra renoveringar. Vi såg ju detta huset som ett projekt och en möjlighet att skapa ett semesterboende precis så som vi vill ha det. Sen får vi se längre fram om vi väljer att flytta dit eller om vi har kvar det som ett semesterparadis.

Det är ju egentligen ett året om boende och det är tillräckligt stort för oss, men vi vill inte bo där medan vi utför renoveringarna utan i så fall när allt är klart. Sen har vi ju planerat att vi ska spendera en del av sommaren i Halmstad så då kommer vi ju bo där, men då är det också viktigt att alla de där stora grejerna är färdiga. Så denna veckan fick vi besked från byggherren att de kommer bli klar med våran takomläggning och det känns så himla skönt.

Efter det ska vi ha dit en firma som ska byta ut kök och badrum och det är också planerat att det ska hinna bli klart innan semestern. Eftersom vi inte bor där så kan de ju vara där och göra både kök och badrum samtidigt. Sen kommer vi fixa och dona med tapetsering och måleri och sådant i sommar det vi orkar och känner att vi behärskar och resten lämnar vi till att bli höstens projekt som kan ordnas när vi inte är där. Jag ser så mycket potential i det här huset och vi blev verkligen helt sålda på det när vi var och tittade på det, därför är det med lite fjärilar i magen som man ser hur det renovering och sådant tar form.

?Må så gott nu så hörs vi snart igen!

Detta inlägg var postad i