Delat och Klart

Jag har fått hjälp med skogsavverkningen

Det är en strålande vacker sommardag idag, när jag står och kikar ut över min skog. För ett år sedan såg här helt annorlunda ut, för då hade delar av skogen inte avverkats. Här var en tät och otillgänglig och mörk skog som bredde ut sig som därför behövde avverkas, och det var många granar som jag behövde få hjälp med att få bort. Då talade jag med en vän som berättade att det finns ett företag som heter JKs Avverkning och Entreprenad AB, och de hjälper till med avverkning i Norrtälje med omnejd. 

 

Min vän hade själv anlitat sig av det här företaget och rekommenderade mig att göra detsamma och det har jag verkligen inte ångrat. De avlägsnade många träd, och när det jobbet väl var gjort, kunde jag senare ta hit annat folk som hjälpte till att röja upp. Jag skulle verkligen vilja att ni som behöver hjälp med avverkning i Norrtälje ska låta JKs Avverkning och Entreprenad AB hjälpa också er, för de har verkligen expertkunskaper inom just det här inom avverkning. Oavsett om ni behöver omfattade hjälp som jag, eller endast lite hjälp så kan JKs Avverkning och Entreprenad AB hjälpa, därför att för dem är inget uppdrag för litet, och inget uppdrag heller för stort. Ni kan få hjälp med i princip allt som rör skogsbruk, såsom avverkning och trädfällning med mera. De genomför sina uppdrag som entreprenaduppdrag, och skulle du själv vilja ansvara för uppdraget, har de möjlighet att hjälpa till med personaluthyrning. Gå gärna in på deras hemsida, där kan ni också ställa frågor genom att fylla i ett kontaktformulär. Ni kan självklart också slå dem en signal. 

Detta inlägg var postad i