Delat och Klart

En målare i Höganäs

Solen skiner över Höganäs idag igen och jag sitter på min altan och avnjuter en kopp kaffe. Utsikten över havet är helt magnifik! Det är så kul att ni tar er tid att läsa här i bloggen, och att ni kommer med tips och förslag på vad ni vill jag ska skriva om. Idag ska jag berätta om hur det gick till när garaget målades om, och jag hoppas att ni ska tycka om det jag har tänkt att berätta. Jag förstår att det är många som är i behov av en målare i Höganäs, det är i alla fall vad några av er skrivit och berättat, och därför passar det så bra att jag får tala med er om den målare i Höganäs som hjälpt mig, och som jobbar på ett företag som heter Marius Paris. 

 

Det här är ett företag vars målare har erfarenhet och kunnande i det mesta som rör måleri. De hjälper till med både utvändiga och invändiga jobb. Uterum, vardagsrum, kök eller verandor som behöver målas om. Ingenting är omöjligt för dessa duktiga målare i Höganäs. Inget jobb är för litet, och inte heller för stort för Marius Paris. Det är verkligen bra, att det finns bra företag som dessa målare i Höganäs. Jag vill helst inte anlita företag som kommer längre bortifrån. Det är inget fel på företag i Helsingborg, men vad jag menar, är att jag vill gynna företag som finns i Höganäs. Med olika företag i flera branscher får vi en bygd som blir levande, och dessa målare i Höganäs är ett exempel på ett företag som kan vara till glädje och nytta för många människor här i Höganäs. Mitt garage blev målat i en riktigt snygg färg, och jag är verkligen nöjd med den kvalitativa hjälp jag fick ifrån Marius Paris. 

 

Detta inlägg var postad i