Delat och Klart

En bra och billig bilverkstad i Vara

Hej och god morgon på er alla min härliga läsare! Idag tänkte jag att jag skulle berätta för er om en bilverkstad i Vara som heter Högelids Bilservice! Min bil har nämligen krånglat och jag behövde hitta en verkstad som skulle kunna fixa till det här problemet med den krånglande elektroniken. Helt ärligt så kände jag att jag fick fjärilar i magen, beredd på att dessa fel skulle kosta hur mycket som helst att laga. Jag trodde att jag skulle behöva lämna bilen till en av de stora märkesverkstäderna när en arbetskamrat berättade om Högelids Bilservice, och att han brukar lämna sin bil dit, och att denna bilverkstad i Vara har låga priser! Detta lät ju lovande men kunde de verkligen laga denna krånglande elektronik? Det kan de, visade det sig och ingen kan vara gladare än jag! Nu slapp jag ta ett banklån som jag faktiskt hade ställt in mig på att få göra.  

 

Tänk om jag hade känt till Högelids Bilservice långt tidigare! Bättre sent än aldrig, men nu förstår jag att den verkstad som jag var trogen i många år, innan jag fann Högelids Bilservice, är en sådan verkstad som tar ut hutlösa priser. Jag har nog slängt pengarna i sjön, men det har jag verkligen inte tänkt att göra något mera! Nu tycker jag faktiskt att Högelids Bilservice, är en sådan bilverkstad i Vara som många borde se till att anlita när deras bilar krånglar eller behöver service. Deras kundservice är verkligen riktigt bra. Jag har fått ett personligt bemötande och de som lagat bilen har gjort det på ett kvalitativt sätt och kunnat förklara precis vad det är som har varit fel, och varför de behövde göra vissa åtgärder och exakt hur mycket dessa kostade! Jag är verkligen en nöjd kund! 

Detta inlägg var postad i