Delat och Klart

Browlyft och vad det är

God morgon alla läsare idag tänkte jag berätta lite browlyft, en skönhetsbehandling som har tagit världen med stormsteg men innan jag berättar lite om trenden så hoppas jag att ni alla hade en bra helg, själv firade jag min kompis som fyllde år med lite bubbel och god mat.

Den omtalande trenden med browlift och dess innebörd. Browlift blir allt mer och mer vanligare men vad är egentligen browlift och hur har denna skönhetstrend tagit fart?  Behandlingen är till för alla som vill ha naturliga ögonbryn som ser snyggt. Det är ingen permanent behandling så det passar för alla som vill har en temporär behandling.  

Browlift eller såkallad eyebrow lamination som det också går under ger en illusion av tätare och fylligare ögonbryn. I behandlingen ingår det en keratinbehandling som stärker brynen och tillför vitaminer, proteiner och mineraler, i behandlingen färgas och formas även brynen.

Efter behandlingen ser ögonbrynen fylligare ut och hjälper till att rama in ansiktet och riktar även fokus mot dina ögon. Resultaten brukar vara upp till 8 veckor beroende på hårets växtfas såklart.

Efter själva behandlingen skall man undvika rengöringsprodukter med olja eller att få vatten på dina ögonbryn under 48 timmar. Man ska även försöka undvika att träna och sova på dem för bästa resultat.

Med det sagt kommer jag sätta punk för denna gång och hoppas alla ni läsare får ha en bra dag och njut av solen medans ni kan för sommaren är kort och det mesta regnar bort sa en vis man en gång. Så jag ska njuta så mycket jag kan nu när sommaren är här och att värmen äntligen har kommit till det långa landet falukorv. Tank och hej leverpastej. 

Detta inlägg var postad i